Τέλος η ταλαιπωρία και τα έξοδα για την ανανέωση των πιστοποιητικών γνώσης υπολογιστών

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το θέμα της τριετούς λήξης των πιστοποιητικών έληξε οριστικά με την υπογραφή των συναρμόδιων υπουργών.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας, με σκοπό τη παροχή διεθνών πιστοποιητικών πληροφορικής “Diploma in IT Skills”, σας γνωστοποιούμε ότι τα πιστοποιητικά μας δεν λήγουν ποτέ. Είμαστε συνεπείς σ’ αυτά που πρεσβεύουμε. Τα πιστοποιητικά της Vellum δεν λήγουν ποτέ. Οι κάτοχοι των πιστοποιητικών μας δεν είναι «πελάτες προς εκμετάλλευση» ούτε η παροχή πιστοποίησης είναι «αναλώσιμο εμπόρευμα».

Πιστεύουμε και εμείς και εσείς στην ιδιωτική εκπαίδευση με αρχές και συνέπεια και αν για άλλους η «Ηθική του Επιχειρήν » είναι ρομαντική άποψη, για εμάς είναι βασικός κανόνας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε την πλειοψηφία των συναδέλφων φορέων πιστοποίησης και την πλειοψηφία των εξεταστικών κέντρων, που δεν «μαγεύτηκαν από τις σειρήνες της κερδοσκοπίας» και με μπροστάρη τον ΣΥΝ.Ε.ΦΟ.Π. (Σύνδεσμος Ελληνικών Φορέων Πιστοποίησης) έδωσαν τη μάχη της κατάργησης, της τριετούς ισχύς των πιστοποιητικών.

Ελπίζουμε οι φορείς πιστοποίησης και τα Εξεταστικά κέντρα που έσπευσαν σε ανανεώσεις και επαναπιστοποιήσεις, να αποζημιώσουν τους κατόχους πιστοποιητικών που κατέβαλαν διάφορα ποσά για την «ανανέωση», έτσι ώστε να μετριάσουν τη ζημιά που προξένησαν στο κύρος και την αξιοπιστία του θεσμού της πιστοποίησης στην πληροφορική.

Επίσης όσα εξεταστικά κέντρα “εκβιάστηκαν” να καταβάλλουν διάφορα ποσά για προαγορές ή Fees προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασίες “ανανέωσης” μπορούν να καταγγείλουν το γεγονός στο ΣΥΝΕΦΟΠ προκειμένου να συνδράμει νομικά για την επιστροφή των ποσών αυτών.