Σχετικά με τη Vellum

Sorry, but Javascript is not enabled in your browser!
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Η "Vellum Global Educational Services" είναι ένας "Cambridge Associate", που προσφέρει πρόγραμμα σπουδών και την αξιολόγηση ενώ παράλληλα παρέχει τον μηχανισμό εξετάσεων για τους υποψηφίους προκειμένου να αποκτήσουν "International Diplomas in IT Skills", που είναι "Cambridge Validated Awards" .

Η "Vellum Global Educational Services" είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους Πιστοποιήσεων στην Ευρώπη των δεξιοτήτων Πληροφοριών για την Τεχνολογία και την Επικοινωνία.

Η "Vellum Global Educational Services" ιδρύθηκε το 2002, προκειμένου να πιστοποιήσει τισ δεξιότητες πληροφορικής μαθητών, σπουδαστών και επαγγελματιών.

Η "Vellum Global Educational Services" είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του "Cambridge International Examinations", για όλες τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των πιστοποιητικών IT Skills.

Η "Vellum Global Educational Services", ως αποτέλεσμα του χρόνου, της προσπάθειας και της πρακτικής εμπειρίας στις επιχειρήσεις, είναι ένας "Cambridge Associate" του "Cambridge International Examinations", προσφέροντας αξιολογήσεις επίσημα αναγνωρισμένες από τα Ευρωπαϊκά Υπουργεία Παιδείας.

Η "Vellum Global Educational Services" προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα πιστοποιήσεων σε δεξιότητες πληροφορικής ώστε να πληροί την αξιολόγηση των εκπαιδευομένων σε σύγχρονα προγράμματα κατάρτησης που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το "Cambridge International Examinations" είναι εξειδικευμένο στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών αξιολόγησης σε παγκόσμιο επίπεδο και προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξετάσεων, διαπίστευσης και ανάπτυξης υπηρεσιών που να ανταποκρίνονται στα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.

Η "Vellum Global Educational Services" έχει το δικαίωμα να προσφέρει το πρόγραμμα σπουδών και την αξιολόγηση με τη συγκατάθεση του "Cambridge International Examinations" στις ακόλουθες χώρες:
Αλβανία, Λευκορωσία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Εσθονία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία​​, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία.

Η "Vellum Global Educational Services", σε συνεργασία με το "Cambridge International Examinations" παρέχει λύσεις για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαδικασιών αξιολόγησης σε όλη την Ευρώπη.

Η "Vellum Global Educational Services" σε συνεργασία με το "Cambridge International Examinations" έχει αναπτύξει όλο το εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος σπουδών για τα Cambridge Validated Awards που πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους στην εκπαιδευτική μεθοδολογία της Vellum εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

 

Πολιτική Ποιότητας της Vellum Global Educational Services