Σχετικά με το Cambridge International Examinations

Το "Cambridge International Examinations" αποτελεί μέρος του "Cambridge Assessment", ένα μη-διδακτικό τμήμα του διάσημου Πανεπιστημίου του Cambridge, και ενός μη-κερδοσκοπικού οργανισμού.

Το "Cambridge Assessment" είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός αξιολόγησης της Ευρώπης. Το University of Cambridge International Examinations συμβουλεύει τις κυβερνήσεις και τους οργανισμούς και τους συνεργαζόμενους ηγέτες της βιομηχανίας να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Τα διπλώματα και τα πιστοποιητικά που χορηγούνται από το "University of Cambridge International Examinations" παρέχουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο, ζωτικής σημασίας για την απασχόληση σε όλο τον κόσμο.

Το "University of Cambridge International Examinations" ιδρύθηκε επίσημα το 1998 για να παρέχει υψηλής ποιότητας, κορυφαία προσόντα που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των εργοδοτών και των εκπαιδευτικών σε όλο τον κόσμο.

Ένα ευρύ φάσμα των διεθνώς αναγνωρισμένων τίτλων προσφέρεται, τόσο ακαδημαϊκά όσο και επαγγελματικά, και έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τους επιτυχημένους φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

Για σχεδόν 150 χρόνια το "Cambridge International Examinations" έχει εργαστεί σε συνεργασία με τα Υπουργεία Παιδείας, τις αρχές πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων και την εξέταση και αξιολόγηση επιτροπών σε όλο τον κόσμο.

Το "Cambridge International Examinations" με στοιχεία και αριθμούς...

  • Το Cambridge International Examinations είναι ο μεγαλύτερος πάροχος διεθνών προσόντων στον κόσμο για τους φοιτητές
  • Στο Cambridge International Examinations οι ηλικίες των υποψηφίων κυμαίνονται από 5 έως πάνω από 70 ετών
  • Το Cambridge International Examinations δραστηριοποιείται σε 157 χώρες
  • Οι τίτλοι του Cambridge International Examinations προσφέρονται από πάνω από 8000 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο
  • Το Cambridge International Examinations παράγει περίπου 6 εκατ. εξεταστικά έγγραφα κάθε χρόνο
  • Πάνω από 2 εκατομμύρια πρωτότυπα για γενικά προσόντα σημειώνονται από το Cambridge International Examinations κάθε χρόνο
  • Το Cambridge International Examinations κατέχει περισσότερες από 16.000 ημέρες κατάρτισης ετησίως
  • 7000 καθηγητές από όλο τον κόσμο υποστηρίζονται από την εκπαιδευτική μεθοδολογία του Cambridge και οδηγούν τους μαθητές στην επιτυχία

Η δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.